Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die al uw voorkomende werkzaamheden verzorgt? Als regionaal bedrijf staan wij voor u klaar in Midden Nederland. Onze diensten bestaan uit het dagelijks en periodiek schoonmaken van kantoren, appartementsgebouwen, verzorgingshuizen en sanitairgebouwen in jachthavens en bouwlocaties. Het bewassen van glas en onderhoud van gevels. Reinigen van sanitair waarbij wij tevens even de toiletrollen en handdoekjes aanvullen.

Indien gewenst verzorgen wij ook even de planten zodat het groen er fris bij staat, dit is belangrijk voor het binnenklimaat. Schoonmaken, ontkalken en vullen van de koffieautomaten? Geen probleem, ook dit lossen we op.

Ook het bereiden van de lunch kan door onze medewerkers met kennis van HACCP voorschriften verzorgd worden.

Indien het bovenstaande u aanspreekt, mail of bel Voorneveld Dienstverlening voor een verhelderend gesprek.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten