Specialistische reiniging

Het schoonmaken van geclassificeerde ruimten b.v. in de farmaceutische industrie, kent voor ons geen geheimen. De daarvoor aangewezen medewerkers kennen de veiligheid- en kleding voorschriften. Ook hebben zij de kennis van de juiste dosering voor een optimale reiniging en desinfectie.

Het verzorgen van o.a. uw linoleumvloeren behoort tot onze taak. Een plan om de vloer te voorzien van een uitstekende polymeerlaag  en daarna periodiek te onderhouden voorziet er in dat uw vloer te allen tijde in topconditie is.

Leveren van complete sanitairbenodigdheden zoals toiletpapier, handdoeken en wascreme maken het gemak compleet, u hebt er geen omkijken naar.

Leveren en wisselen van lampen en het onderhouden van noodverlichtingen door gecertificeerde werknemer behoort tot de mogelijkheden. Indien u speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u voor een passende oplossing zorgen.

 

Bel 036 – 531 10 39 of mail naar Voorneveld Dienstverlening voor een prettig gesprek om de, niet tot uw core business behorende werkzaamheden voor u op te lossen. U kunt zich dan volledig wijden aan uw bedrijfsvoering.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten