Vloeronderhoud

Het verzorgen van o.a. uw linoleumvloeren behoort tot onze taak. Een plan om de vloer te voorzien van een uitstekende polymeerlaag en daarna periodiek te onderhouden voorziet er in dat uw vloer te allen tijde in topconditie is.

Ook uw tapijt kunne wij machinaal reinigen. Een goede behandeling met een borstelzuigmachine kan al een verschil maken.

Tapijt reinigen door middel van de injectie-extractie methode laat het er weer schoon en fris uitzien.
Deze gespecialiseerde werkzaamheden worden uitgevoerd door onze gediplomeerde medewerkers die daarvoor speciaal zijn opgeleid. Bij hen zijn uw vloeren in goede handen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten